Reklamlar
Kadın 2017-02-10 04:46:24 Siyah Gazete

2017 en yeni yazma modelleri

 

Çeyizlerin ve kadınların vazgeçilmezi olan iğne oyası hemen hemen her bayanın kesinlikle ilgi duyacağı bir sanattır. Gerçekten de bu el işini başlı başına bir sanat olarak ele alabiliriz öyle ki iğne oyası sayesinde sırf geçimini sağlayan insanlar bile var. Bu iğne oyalarının birbirinden farklı ve birbirinden güzel yüzlerce modelini görünce bu işçiliğe sanat yakıştırmasının neden çok doğru bir tespit olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Çoğu bayan boş zamanlarını değerlendirmek adına bir hobi olarak bu işe başlasa da zamanla gerçekten tam bir tutku haline dönüşebilmektedir.

 

Siz de bu tutkudan nasibinize düşeni almak istiyor ve bu konuya heves besliyorsanız öncelik olarak kendinize basit modelleri referans alarak yeteneklerinizi pekiştirmeli ve el yatkınlığı sağlamanız sizin açınızdan daha doğru olacaktır. Elbette bu tavsiyemiz iğne oyasına yeni başlayan arkadaşlar için, ancak bu işi uzun zamandır yapan arkadaşlara ise önerebileceğimiz tek şey birbirinden güzel ve işlemesi birbirinden heyecanlı yüzlerce ve daha önce hiç görmediğiniz modeller. Bu modellere igneoyasimodelleri.com adresinden ulaşabileceksiniz. İğne oyası modelleri ve daha iğne oyası adına aradığınız ne varsa fazlasını bu adreste kolayca bulabilecek ve benzerlerinin aksine ne kadar fazla çeşit olduğunun farkına varacaksınız.

 

Bu adreste sadece iğne oyası modelleri değil, yazma modelleri ve çeşitli örgülere ait modellere ve bunları nasıl yapabileceğinize dair değerli bilgilere ulaşabilirsiniz. Çeyizinize hazırlık veya tamamen bu işe verdiğiniz tutkunuzu ortaya çıkaracağınız birbirinden güzel el işçilikleri ile daha büyük bir tutkuya çevirmek adına sizde hemen modellerimize göz atabilirsiniz. www.igneoyamodelleri.com adresinde sizde kesinlikle aradığınız türde bir modele rastlayacak ya da yeni modeller keşfedeceksiniz.

 

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek