Reklamlar
Kadın 2016-10-06 04:26:49 Siyah Gazete

Hamilelik belirtileri nelerdir ?

Hamilelik belirtileri hakkında birçok şey söylenir ama bunlardan her birinin sizde olacağı kesin değildir. Belki bu belirtilerden sadece 1 tanesini veya bir kaçını yaşıyorsunuz, ya da bu belirtilerin çoğunluğu sizde var. Ancak bu belirtilerin yine bazılarını yaşıyor olmanız hamile olduğunuz anlamı taşımaz bu belirtiler sadece yüzeysel olarak hamilelik şüphenizi giderebilir ama kesin ve doğru bilgi için mutlaka hekiminize başvurmanızı öneririz.

 

Hamilelik belirtisi konusunda bir takım klişeler vardır aslında bunlar doğru belirtilerdir ve artık bunlar rutin belirtiler haline gelmiştir. Baş dönmesi, mide bulantısıyla birlikte gelen kusma, adet gecikmesi gibi vs bazı belirtiler vardır ki en yaygın olanı bunlardır. Ama herkesin bilmediği ve bunlar da dahil olmak üzere 25 hamilelik belirtisi vardır. Örneğin; Vücut ısınızın yükselmesi, mide ekşimesi ve kabızlık, bazı yiyeceklere karşı tiksinme ve yorgunluk hissi gibi bazı belirtiler de vardır ki bunlar normal bir grip hastalığı bile zannedilebilir.

 

Hamilesin.net adresini ziyaret ederek hamilelik belirtileri hakkında ayrıntılı ve doğru bilgiler edinebilir ve hatta kafanıza takılan sormak istediğiniz merak ettiğiniz konuları da yine bu adres üzerinden anonim olarak sorabilir ve diğer insanlar ile bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Ve yine bu adres üzerinden hamilelik haftası hesaplama yapabilir ve hamile kaldıktan sonra takip edilecek hamilelik haftası hesaplamalarınızı doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek