Reklamlar
Kadın 2016-10-30 02:20:33 Siyah Gazete

İSİMLİ KOLYE MODASI DEVAM EDİYOR

İsimli kolye hem sizin için hem de sevdikleriniz için kalıcı ve anlamlı hediye tercihlerinden biri olması ile göz dolduruyor. Özel bir hediye olması, kolyenin popülerliğini de her geçen gün daha da arttırıyor. Birçok modelle birlikte size özel tasarlanan isimli kolye altın olarak da oldukça tercih edilenler arasında. Kolyenin birçok çeşidi bulunuyor; madalyon şeklinde olanlar en çok tercih edilen modeller arasında. Kolyelerin üzerine isimler büyük özenle ve genelde lazer teknolojisi ile yazılıyor.

Sadece harf yazılarak da şık ve sade tasarımları titizlikle isteğe göre üretiliyor. Ayrıca nazar boncuğu ve çeşitli simgelerin yer aldığı modellerle birlikte kişiyi hatırlatacak isimlerin yer aldığı bu kategoride 22 ayar altın isimli kolye fiyatları oldukça uygun olarak altinalalim.com sitesinde yer alıyor. Boynunuzda sürekli taşıyacağınız kolyeler, iki isimli kolye şeklinde olabileceği gibi tasarımları da tercihlere göre değişiklik gösterebiliyor. Altın kolye ürünleri de isimleri kolyeleri kapsayarak bir çok ürün grubunu barındırır bu sayede bir çok çeşitlilik sağlanmaktadır. Sadece sevgiliye özel bir hediye olarak düşünülse de günümüzde aile bireylerinin isimleri de artık kolyelerde özel bir anlam taşıyor.

2016 YILININ POPÜLER KOLYE MODELİ

İsimli altın kolye 2016 yılında da oldukça fazla tercih edilen kolye modeli olmaya devam ediyor. Bu kolye modası neredeyse bir akım şeklinde devam ediyor. Sevdiklerinin isimlerini sürekli yanında taşımak isteyenler için bu kolye modelleri arasından tercih yapmak da gittikçe zorlaşıyor. Altın kolyeler ve fiyatları piyasa koşullarına göre değişiklik gösteriyor.

Piyasa fiyatlarına göre en uygun fiyatlı kolyeleri güvenilir ellerde Duran Gold güvencesi ile titizlikle hazırlanıp müşterilerine ulaştırıyor. İsimli kolye modelleri 2 yıl garantili olan ürünler müşterinin istekleri doğrultusunda özenle hazırlanıyor. İster kredi kartı ya da havale ile isterse kapıda ödeme seçeneği ile satın alma işlemini kolaylıkla gerçekleştiren müşteriler ayrıca sorularını müşteri temsilcilerine anında iletebiliyor.

Müşteriler özellikle Watsapp uygulaması sayesinde diledikleri soruları sorup anında cevap alabiliyor. Modası neredeyse geçmeyen kolyelerin içinde en popüler olanlarından isim yazılı kolye tasarlama işlemi ile istediğiniz her isim istediğiniz her tasarım usta ellerde hayat buluyor ve sizlerle buluşuyor. Bu alışveriş deneyimini yaşamak için altinalalim.com sayfamıza ziyaret etmeyi unutmayın. Sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu etmenin heyecanını yaşayın. 

FACEBOOK YORUMLARI
Haberzamani.com.tr YORUMLARI Bu haber hakkında 0 yorum yapıldı
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
TWİTTER YORUMLARI

Twitter Comments Alanı Buraya Gelecek